Etsitkö kokopäiväistä työtä, jossa on aidosti hyvä pohjapalkkaus ja reilut provisiot?

Apilanlehti on vakaa työnantaja, jonka myyjänä pidät puhelimitse yhteyttä olemassa oleviin asiakkaisiin ja myyt heille yksinoikeudella Apilanlehden tuotteita kattavasta valikoimastamme.

Mahtavista tyypeistä koostuva työyhteisömme auttaa sinua kehittymään huippumyyjäksi omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Menestyksen evääksi tarjoamme sinulle kannustavan provisiomallin, vahvan kansainvälisen brändin ja oman asiakaskannan, josta sinä pidät huolta.

Myyjämme ansaitsevat keskimäärin yli 3000 euroa kuukaudessa ja muita työsuhde-etuja. Meillä saat sopia työaikasi joustavasti siten, että ne sopivat omaan arkeesi.

Työssä menestymiseen vaaditaan

  • palavaa halua myyntityöhön (kokemusta ei tarvita)
  • sujuvaa suomen kieltä, sekä paperilla että puhelimessa
  • intoa hyvän ilmapiirin ja keskustelujen luomiseen
 

Etumme

Hae meille töihin

Jätä hakemus

Osoite

Malmin kauppatie 8, 00700 Helsinki

Puhelin

040 734 0309

Sähköpostiosoite

anette.elki@apilanlehti.fi

Apilanlehti lyhyesti

Apilanlehti on Ruotsissa 1974 perustettu yritys, joka on erikoistunut kodin sisustukseen. Myymme yksinoikeudella posliini- ja lasituotteita sekä kodin koriste-esineitä. Suomessa aloitimme toimintamme 1977 ja tällä hetkellä meillä on noin 50 000 tyytyväistä asiakasta. Rento, viihtyisä ja valoisa toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla.

Etsimme nyt vahvistusta myyntitiimimme ja palkkaamme uusia myyjiä. Apilanlehti on työpaikka, jossa voit tehdä töitä mahtavien tyyppien kanssa ja kehittyä myyjänä kehittäen juuri omia vahvuuksiasi. Kannustamme, tuemme ja valmennamme sinua työssäsi.